Jsme opět partnerem T-Mobile Rozjezdů – soutěže o odměny v hodnotě přes 3 250 000 Kč

Máme dobrou zprávu pro všechny začínající podnikatele, kteří mají v hlavě skvělý nápad, nebo už chvilku podnikají na vlastní triko. Svůj nadějný podnikatelský projekt můžete přihlásit do T-Mobile Rozjezdů a získat mnoho cen a podpory.

Vyhrát pak můžete jak v regionálním, tak i v celostátním kole soutěže. Pro všechny finalisty jsou připraveny ceny v celkové výši přes 3,25 milionu korun. Nově se uděluje i cena za nejlepší technologické řešení a odpovědné podnikání.

Pro koho je soutěž přesně určena? Pro všechny, kteří:

  • mají v hlavě nápad a plán, jak na něm postavit podnikání
  • podnikají s přihlašovaným předmětem podnikání méně než rok nebo své podnikání rozjedou do šesti měsíců od vyhodnocení soutěže. Nevadí tedy, jestli jste v minulosti s jiným produktem nebo službou již podnikali a že máte IČO déle než rok.

A jaké výhry čekají na vítěze?

  • Až 42 výherců si rozdělí odměny v hodnotě přes 3,25 milionu korun 
  • Celostátní vítěz může vyhrát ceny za více než 1,1 milionu korun 
  • Kromě finanční injekce pro vaše podnikání výhra zahrnuje i konzultace zdarma od odborníků na reklamu, on-line marketing, komunikaci, daně, účetnictví, ale i rady právníků a investorů. Dále pak i věcné ceny od partnerů soutěže: AZ legal, CEG, ČMA, Samsung a Seznam. A taky samozřejmě od nás, od Expertie! :)

Přihlásit své projekty můžete do 24. února. Více o soutěži, bezplatných seminářích i on-line přihlášku najdete na www.rozjezdy.cz.

A trošku zavzpomínejme na minulý ročník v roce 2019 

Náš Mirek přednášel o online marketingu v různých regionech pro všechny začínající podnikatele, kteří chtějí být na internetu vidět.

A rozdával všem vítězům poukázky na naše služby. 

A poukázku samozřejmě dostal také celostátní vítěz T-Mobile Rozjezdy 2019, kterým se stal projekt CityZen. Jedná se o značku unikátních triček, na kterých nejsou vidět skvrny od potu. Nápad vyrábět taková praktická trička dostal pan René Němeček už před dvaceti lety, ale společníky Pavla Hrstku a Martina Burkoně, kteří mu pomohli vybudovat firmu, potkal až v roce 2018. A hned následující rok vyhráli společně T-Mobile Rozjezdy. :)

Petra Ondráčková

Další články

Expertia na konferenci Marketing Festival 2024 v Brně

Byli jsme na Marketing Festivalu 2024 v Brně! Rychle a stručně o tom, co nás nejvíc zaujalo

Přinášíme autentické zápisy a zážitky našich tří účastníků konference Marketing Festival 2024 v Brně.

Překlady v digitálním marketingu: Proč je kvalitní lokalizace klíčem k úspěchu

Překlady v digitálním marketingu: Proč je kvalitní lokalizace klíčem k úspěchu

Plánujete expanzi do zahraničí? Proč je lokalizace v digitálním marketingu tak důležitá a jaké jsou nejčastější chyby?