Hledáme SEO specialistu. Můžeš být i junior, u nás se staneš expertem

Ahoj, 

do našeho týmu hledáme SEO specialistu. Seniora, ale i šikovného juniora. Takže pokud jsi motivovaný/á něčeho v oblasti online marketingu se SEO specializací dosáhnout, jsi tady správně. :)

My máme zkušené SEO odborníky v týmu hned dva. Poptávka po tomto typu služby však neustále roste. A tak bychom moc rádi rozšířili náš tým a přivítali mezi námi novou tvář.

Kdo ti pomůže s rozvojem v oblasti SEO? 

Budeš v nejlepších rukou dvou SEO specialistů v našem týmu (Mirka a Míši), kteří už se SEO zabývají pěknou řádku let. Do výbavy ti navíc přidáme špičkové SEO nástroje a předáme ti know-how, které tě v kombinací s tvou snahou a pílí může v tomto perspektivním oboru vystřelit mezi skutečné odborníky. Žádná otázka není u nás zbytečná. Čím více se budeš ptát a čím více tě uvidíme růst, tím spokojenější budeme my všichni. 


Mirek Rojek založil svou vlastní online marketingovou agenturu Expertia a úspěšně ji vede již šestým rokem. Mirek se online marketingu věnuje již přes 16 let a 5 let byl šéfem celého SEO oddělení v agentuře Ataxo (později H1.cz).

Míša Matanelli je SEO specialistka a také jedna z nejzkušenějších linkbuilderek na českém trhu. V oboru je přes 13 let.

SEO je pro nás součástí komplexního online marketingu, které má přesah do všech online kanálů. Proto ti budou k dispozici nejen copywriteři a linkbuildeři, ale také kolegové, kteří se starají o sociální sítě či PPC reklamu na Google a Seznamu. 

Co bude náplní tvé práce?

  • Měl/a bys být tak trošku všetečka, co se zajímá o každý detail klientova webu
  • Zároveň být také analytický typ, který má data rád a umí věci vidět v širším kontextu. Při analýze klíčových slov budeš hledat fráze, které lidé vyhledávají v určitém segmentu. Rádi ti s tím pomůžeme, ale určitá znalost bude určitě výhodou.
  • Na základě dat z analýzy klíčových slov budeš připravovat obsahový plán pro copywritery.
  • Zvládneš také technický SEO audit webu a budeš schopný/á předat klientům doporučení, jestli mají na webu určité překážky, které mohou bránit rozvoji SEO.
  • Budeš zadávat práci ostatním členům týmu, především copywriterům a linkbuilderům.
  • Výsledky své práce budeš pravidelně reportovat klientům
  • Podpoříme tě v průběžném vzdělávání. Ať už v kanceláři nebo na super konferencích.

V čem bys měl/a vynikat? :)

  • Analytické myšlení
  • Microsoft Excel
  • Dobrý psaný projev (budeš psát výstupy pro klienty)
  • Schopnost číst a rozumět anglickým zdrojům
  • Alespoň základní znalost Google Analytics, případně dalších nástrojů jako Google Search Console, Google Tag Manager a Google Data Studio
  • Základní znalost některých redakčních systémů (WordPress apod.) a částečná orientace v základech HTML

Co ti nabízíme?

  • Dobrou práci u nás umíme finančně ocenit. Když někdo roste, bude růst i finančně. Na domluvě také je, zda budeš chtít být zaměstnanec či chceš pracovat na IČO. 
  • Ideální by bylo, kdybys aspoň prvních pár měsíců strávil/a s Mirkem v kanceláři v Praze (v krásné budově Art Gen s veškerým zázemím, restaurací hned před budovou a skvělým kafem). Pokud bude vše klapat, jak má, a budeš se na to cítit, tak se nebráníme ani práci na home office. 
  • Práci s nástroji, které udělají mnoho práce za nás (Collabim, Ahrefs, Marketing Miner, Sitebulb, Screaming Frog atp.). 
  • Zkušené SEO seniory, kteří ti významně pomůžou v tvém rozvoji.
  • Práci na zajímavých klientech, se kterými máme skvělé vztahy. Drtivá většina našich klientů s námi spolupracuje dlouhodobě. Budeš tak mít možnost vidět, jak tvá práce posouvá klientuv web kupředu. Jen občas přijmeme nějakou jednorázovou spolupráci (třeba analýzu klíčových slov).
  • Fajn partu lidí, kteří se vzájemně podporují a doplňují.

Máš zájem? 

Budeme se moc těšit na tvou odpověď a rádi ti prozradíme veškeré detaily o nás a o práci u nás. Vše je na domluvě a my se budeme vždy snažit vyjít ti vstříc. Nemáš se čeho bát, neočekáváme, že budeš hned všechno umět, ale podpoříme tě, aby ses vše rychle naučil/a. Můžeš jen získat. Tak napiš na rojek@expertia.cz  nebo jen vyplň formulář níže a nech se pozvat na super kafe. :)

Pokud preferuješ spíše telefonický kontakt
Můžeš nám napsat pár slov o tvých současných zkušenostech, ale nemusíš a vše probereme osobně.

Další články

Expertia na konferenci Marketing Festival 2024 v Brně

Byli jsme na Marketing Festivalu 2024 v Brně! Rychle a stručně o tom, co nás nejvíc zaujalo

Přinášíme autentické zápisy a zážitky našich tří účastníků konference Marketing Festival 2024 v Brně.

Překlady v digitálním marketingu: Proč je kvalitní lokalizace klíčem k úspěchu

Překlady v digitálním marketingu: Proč je kvalitní lokalizace klíčem k úspěchu

Plánujete expanzi do zahraničí? Proč je lokalizace v digitálním marketingu tak důležitá a jaké jsou nejčastější chyby?