Trendy v digitálním marketingu aneb Co bude hýbat světem online propagace v roce 2022?

U nás v Expertii máme rádi projekty, které můžeme pojmout komplexně a dát do nich vše, co umíme. Jedním takovým projektem je i portál Průvodcepodnikáním.cz, který již třetím rokem vedeme pro našeho klienta ČSOB. A děláme ho opravdu z gruntu – od definice tematických celků a publikačního plánu přes SEO copywriting a linkbuilding až po propagaci na sítích a ve vyhledávačích. Zkrátka děláme vše pro to, aby začínající podnikatelé měli všechny potřebné informace hezky na jednom místě. 

To, jak se nám povedlo tento web nakopnout a kam až vystřelila návštěvnost, vám prozradíme v jiném článku. 😊 V tomto příspěvku se zaměříme na okruh témat, který nám je na Průvodci nejbližší – digitální marketing.

Online propagace je pro začínající (ale samozřejmě i etablované) podnikatele v dnešní době mnohdy klíčem k úspěchu. A právě proto se o své know-how se čtenáři Průvodce podnikáním rádi podělíme. V lednu jsme pro ně třeba napsali článek TOP 10+1 trendů v digitálním marketingu pro rok 2022. A svými zkušenostmi přispěli opravdu všichni členové našeho Expertia týmu, takže odborná kvalita zaručena. 😊  

Inspirujte se i vy našimi tipy pro rok 2022 a sledujte web Průvodce podnikáním, kde pravidelně přinášíme užitečné a inspirativní články pro všechny, kdo se nebojí skočit do vod byznysu. Přejeme vám příjemné čtení a hodně úspěchů. 

Tatiana Brederová
 

Další články

Expertia na konferenci Marketing Festival 2024 v Brně

Byli jsme na Marketing Festivalu 2024 v Brně! Rychle a stručně o tom, co nás nejvíc zaujalo

Přinášíme autentické zápisy a zážitky našich tří účastníků konference Marketing Festival 2024 v Brně.

Překlady v digitálním marketingu: Proč je kvalitní lokalizace klíčem k úspěchu

Překlady v digitálním marketingu: Proč je kvalitní lokalizace klíčem k úspěchu

Plánujete expanzi do zahraničí? Proč je lokalizace v digitálním marketingu tak důležitá a jaké jsou nejčastější chyby?